Σάββατο 8 Μαΐου 2010

KΟΥΡΑΔΑ - ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ



http://www.slang.gr/

Κουράδα «φάντασµα» - Ξέρεις ότι υπάρχει κουράδα. Ίχνη της θα βρεις στο χαρτί υγείας και τίποτα στη λεκάνη.
Κουράδα «κοµµάντο» - Γλιστράει τόσο οµαλά και καθαρά που δεν τη νιώθεις. Κανένα ίχνος στο χαρτί,πρέπει να κοιτάξεις στη λεκάνη για να σιγουρευτείς ότι βγήκε.
Κουράδα «βδέλλα» - Μο
ιάζει πολύ µε τη ζεστή πίσσα. Σκουπίζεις τον πισινό σου 12 φορές και ακόµα δεν έχει καθαρίσει. Στο τέλος αναγκάζεσαι να βάλεις κωλόχαρτο στο εσώρουχό σου για να µη λερωθείς. Αυτό το είδος κουράδας αφήνει λεκέδες στη λεκάνη ακόµα και µετά από δυο φορές καζανάκι.
 Κουράδα «δεύτερη ευκαιρία» - Έχεις χέσει, έχεις σκουπιστεί και είσαι έτοιµος να σηκωθείς όταναντιλαµβάνεσαι ότι τελικά...έχεις κι άλλο!
 Κουράδα «εγκεφαλικό»:Αυτό το είδος σκότωσε τον Έλβις. Δεν βγαίνει µέχρι να ιδρώσεις ολόκληρος, να τρέµεις και να κοκκινίσεις από το σφίξιµο. Προσοχή, προκαλεί εγκεφαλικό
 Κουράδα «GILLY DIET» - Χέζεις τόσο πολύ που χάνεις 5 κιλά.
Kουράδα «αβγό»:Σε 10 δευτερόλεπτα πρέπει να έχεις κάτσει στη λεκάνη, γιατι αυτή η κουράδα βγαίνει κατευθείαν. Τις περισσότερες φορές έχει βγει το κεφάλι της απέξω πριν καλά καλά κατεβάσεις το παντελόνι σου.
 Κουράδα «Κινγκ Κονγκ» - Αυτή η κουράδα είναι τόσο µεγάλη που είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται ναπέσει αν δεν τη κόψεις σε µικρότερα κοµµάτια. Αυτό το είδος συνήθωςσυµβαίνει όταν είσαι σε σπίτι άλλου.
 Κουράδα «φελλός»:Ακόµα και µετά το τρίτο καζανάκι, ακόµα επιπλέει ατάραχο. ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕΤΙΠΟΤΑ! Επίσης συµβαίνει όταν είσαι σε σπίτι φίλων.

Κουράδα «Βungee jumping»:Αυτή η κουράδα θα κρεµαστεί όλη από τον κώλο σας µεχρι να πέσει στο νερό.

Kουράδα «παλίρροια» - Ονοµάζεται η τεράστια κουράδα που βγάζεις και όταν πατάς το καζανάκι βλέπεις το νερό να ανεβαίνει µε µανία µέχρι να γεµίσει όλη λεκάνη.
 Τοξική κουράδα - Είναι το είδος της κουράδας που σε κάνει να λιποθυµήσεις και να πέσεις απότην λεκάνη και στη συνέχεια να ξυπνήσεις σε καραντίνα!
 Κουράδα «Χειροβοµβίδα» - Είναι το είδος της κουράδας που βγαίνει σε χιλιάδες κοµµάτια το δευτερόλεπτο µε εκρήξεις σκατών που γεµίζουν όλη τη λεκάνη.
Κουράδα «9 µποφώρ»: Όταν κάθεσαι και κλάνεις για πολλή ώρα και δυνατά που δεν χρειάζεσαι πιαχέσιµο.
 Κουράδα «ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!» - Χέζεις τόσο πολύ που σκουπίζεσαι µανιωδώς και τελικά µένεις χωρίς χαρτί,φωνάζοντας «ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...